1. HOME
  2. Blog
  3. Uncategorized
  4. Formula za varovanje pred tveganjem Beat The new Football Guide

BLOG

Blog

Uncategorized

Formula za varovanje pred tveganjem Beat The new Football Guide

V vmesnem času je tu tudi nekaj načinov, kako dobiti odličnega hendikeperja. Večkratna stava, označena kot ‘Parlay’ ali ‘Accumulator’, je vrsta stave, ki meša več posameznih stav za enega, ki ga je treba staviti. Kvote v stavi naraščajo z dodatnimi čevlji, ki jih dodate več stavam. Od dobre večstavne stave mora biti vsaj nekaj metrov na stavi, kot je kategorizirana. Največja količina stopal v dobrem večkratniku je odvisna od povsem novega stavničarja, s katerim nastavljate novo stavo.

  • Zaenkrat priložnost ostaja v +2000, kar pomeni, da ocenite odlično izplačilo 2200 $, kadar koli zmagajo.
  • Igre na srečo so lahko izjemno zmagovalne, zlasti z uporabo pravih sredstev.
  • Lahko bi sami nastavili spremenljivke in uporabili varovanje pred tveganjem samo znotraj posameznih postavk ali če bi morda dobili uslugo, da ne bi varovali skoraj vsega.
  • Delajte s situacijami, v katerih lahko prej pridobite ali se soočite z lepimi izgubami.
  • Pravzaprav se del odličnih stvari o stavah vrti v resnici, da so možnosti visoke nagnjene k zelo ugodnim, kar odraža težke lastnosti izbire pravilnega vrstnega reda v odlični bitki.
  • To je res nekaj, na kar morda niste pomislili, vendar lahko kombinirate varovanje pred tveganjem pri svojih stavah, ki imajo dober igralni slog parlay.

Vendar pa res obstaja aplikacija za varovanje pred tveganjem in kalkulatorji izbire varovanja pred tveganjem, ki vam bodo pomagali zagotoviti, da imate novo številko tik preden stavite. Športne stavnice imajo običajno še kakšen del, razvit za podobno spletno igro, zato je koristno vključiti več športnih stavnic in poiskati najboljšo ponudbo. Na primer, 2 jedilni mizi, ki sta nižji od, vam povesta kvote za isto spletno igro v nekaj različnih drugih športnih stavnicah. Zaželeno je imeti razpon na mestu za spremembe pred tekmo. Kot na primer v naših Bengalkah -9 proti. Svež primer iz Združenega kraljestva, če se Cincinnati QB Joe Burrow poškoduje na treningu tik pred začetnim udarcem, bi domnevali, da je eden v vrsti za padec, tako da lahko morda Cincinnati -six.5. Za tiste, ki stavite na Cincinnati pri -9 in se razpon spremeni, tako da lahko -6,5 tik pred začetnim udarcem, izbira ostane pri ceni -9.

Preproste stavne strategije: Tehnika za stave brez znoja in druge možnosti

Če si prizadevamo za stran od določanja večine kvalifikacijskih stav, bomo dosegli ponujeno popolnoma brezplačno stavo. Če želite novo brezplačno stavo premakniti v vaša denarna sredstva, bi morali znova uporabiti kalkulator. Posledično imamo takoj po vnosu možnosti v kalkulator številko za dva dolarja na desni strani kalkulatorja. Naših 100 $ nosijo izidi Ena in zadeva, ki jo potrebujemo, ker je odlična varovalna stava na izid A nekaj .

Nasveti za varovanje pred tveganjem

Naša ekipa izkušenih novinarjev si prizadeva prikazati poglobljene članke z novicami, preproste stavne strategije strokovna mnenja, članke in drugo. Plus vodnik, ki vas zagotovo obvešča, zakaj bi morali signalizirati z več športnimi stavami. Kot na primer FanDuel Sportsbook dobi denarno linijo Eagles na +250 proti Cowboys (-300).

preproste stavne strategije

To vam omogoča, da si z lahkoto ogledate, kako je vplivala učinkovitost vseh blagovnih znamk stav, če katera od vaših alternativ ne zmaga. Kadarkoli se uporablja v kombinaciji s funkcijo Omejitev skupnega deleža, lahko tudi poskrbi, da preprosto primerjate stave približno enakih cen. Od mnogih stavnic bo le uvedel plus, da bi stavil, da boste zagotovo popolnoma oddaljeni od izbire dirk ponijev in/ali hrtov (vendar ante-post).

Poškodba vašega superzvezdnega uporabnika ali nepredvidljivi dogodki prav tako škodijo denarni priložnosti. V tem primeru mu lahko dovolite, da potuje in odkrije, kaj se dogaja, ali pa vam pomaga pri varovanju pred tveganjem. Smarkets izvaja najboljšo spremembo iger na prizorišču, ki zagotavlja varen in vam bo pregleden program za medsebojno trgovanje z vašo atletiko, vlado in trenutnimi točkami. Knjižnica iz Excelovih značilnosti, ki so močno povezane s prednostjo športnih stav.

Kako oceniti arbitražne stave

Če kljub temu ne poznate vsote kalkulatorjev za varovanje pred tveganjem, je to berljivo, medtem ko se lahko postavitev zdi težka pri poslu z vrednostjo. Vendar ne, tako kot pri našem kalkulatorju vrednosti kvote, naš vodnik za zabavo z našim kalkulatorjem varovanja pred tveganji ponavadi pozabi na določeno luč o tem, kako se lahko varno zabavate z orodjem, tako da je najboljše. S tem kalkulatorjem varovanja pred tveganjem lahko sprejemate premišljene odločitve, preprečite dobro znane igralne pasti in učinkoviteje nadzorujete svoj bankroll v najbolj priljubljeni programski opremi za igranje. Na primer, predstavljajte si, da stavite 100 $ na sveže Kansas Area Chiefs, tako da lahko osvojite novo Extremely Bowl v možnosti +500, preden se NFL začne 12 mesecev.

Varovanje pred tveganjem je odlična strategija stav, a da bi vam resnično pomagali uživati ​​prednosti, bi morali odkriti, kako in v kakšnem primeru jih izvajati. Tako ima strategija stav veliko strokovnjakov, vendar ima poleg tega tudi stroške. Zato je zelo pomembno, da odkrijete, kdaj je pravi čas, da ga porabite za ceno, in lahko pustite, da električna energija stran od varovanja pred tveganjem obrne čisto nov tok vašega tekmovanja v športnih stavah. Če vaši Jets zmagajo na spopadu v vzhodnem Rutherfordu, boste zmagali pri njihovi parlay izbiri in zaslužili +1200 gotovine minus petsto $, ki ste jih dali na novo varovalno izbiro. V tej objavi se bomo poglobili v to, kako zavarovati njihove stave, ki imajo nasvete, in vse povsem nove dejavnike, ki bi se jih morali spomniti, ko zavarujete lastne stave. Ta taktika je najboljša, če obstaja verodostojna vera, da se lahko izkaže določena korist, vendar pa obstaja vrsta odpora proti popolni podpori najnovejše stave.

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.

Related posts